Helt absurt att lägga ned stadsbondgården

Helt absurt att lägga ned stadsbondgården
FUB

Apropå artikeln ”16 miljoner mindre kan slå mot skolan”, 19/9.

Hur tänker politikerna där? Halmstads kommun är en rik kommun och blev utnämnd som en av superkommunerna i Sverige 2018!

Om dessa besparingar görs är vi definitivt ingen superkommun i mina ögon.

Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen utbildar våra unga inför framtiden? Utan lärare hur ska ungdomarna få en bra grund att stå på?

Spara in på särgymnasiet och daglig verksamhet? Detta drabbar redan en väldigt utsatt grupp som är helt i händerna på makthavarna! Har inte kampen för LSS och personlig assistans visat att behoven finns!

Att lägga ner stadsbondgården och lantbruket inom daglig verksamhet är för mig helt absurt! Dessa platser ger inte bara meningsfull sysselsättning inom daglig verksamhet och jobb till arbetslösa! De ger alla i vår befolkning i Halmstad en chans att se djur! Det kvittar om du kommer från Andersberg, Fyllinge, Åled, Söndrum, Tylösand eller någon annan del av Halmstad, om man har pengar eller inte! På stadsbondgården och lantbruket är alla välkomna! Inte alla familjer har råd att ta sig till olika djurparker med höga inträdeskostnader.

Om stadsbondgården och lantbruket läggs ner försvinner en mycket fin service som vår kommun har tillhandahållit sina invånare i många år.

Orolig och besviken kommuninvånare

 

Fangad-i-fattidom - 640x80-pixlar
Tags:

Share This Post

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.