Idag är jag villrådig

Idag är jag villrådig
FUB

VALET 2018: Det finns inget parti som tilltalar mig

Det finns idag inget parti som tilltalar mig och de krav jag har. Jag läser mötesprotokoll från socialnämnd och så vidare och försöker verkligen förstå var mina skattepengar går.

Socialnämnden går så mycket back enligt mötesprotokollen men i tidning står det att vi har pengar till bl.a. asfalt torg husbilsparkering och ytterligare en miljon kronor för denna parkour. Vilken verklighet lever ni politiker i som accepterar sådana utgifter.

Hur ska jag kunna ta del av vad varje nämnd får till del av våra skattemedlen deras utgifter och var de gick back specifikt.

Många säger att asylmottagandet kostade mycket men stämmer det verkligen?

Idag är de som ligger närmast att få min röst SD på grund av de har åsikter om invandringen, tiggeri, att kunna rösta om till exempel bygge av parkour och kameraövervakning.

Men när moderaterna visade tendenser att ha samma åsikter om invandring, tiggeri och kameraövervakning så började jag tänka att de kanske ska ha min röst och att de dessutom engagerar sig för de handikappade med personlig assistans.

Jag har alltid röstat på det som ligger mig varmast om hjärtat aldrig för egen vinnings skull.

Min uppfattning om att de svagare i samhället, tex handikappade från födseln eller genom olycka, ska kunna ha ett drägligt liv genom att jag betalar skatt som ska kunna hjälpa dem till en drägligare tillvaro. Men idag får de inte del av pengarna på grund av någon för mig okänd anledning.

Att jag och maken jobbar på fler ställen och försöker bidra till de som har eller haft en tuff tillvaro och kunna bidra med ca 48 % i skatt vardera, jobbskatteavdrag får vi tillbaka lite genom vid deklaration, men när man ser att det inte kommer de handikappade och pensionärerna eller skolan och omsorgen tillhanda gör att man blir bitter.

Blir intressant att ta del av hur förstagångsväljarna röstar i år.

Ska bli intressant att se vilka svar jag får från partierna nu på detta inlägg.

Snart ska jag rösta men idag är jag villrådig.

C.K.

Fangad-i-fattidom - 640x80-pixlar
Tags:

Share This Post

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.