Inga protester i världen verkar hjälpa de som behöver personlig assistans

Inga protester i världen verkar hjälpa de som behöver personlig assistans
FUB

”Tyvärr är det dock så att det inte spelar någon roll vilket parti som kommer till makten – alldeles oavsett så kommer de utförsäkrade att stå utan hjälp för alla partier för utom Vänsterpartiet för samma politik i den här frågan så de som utförsäkras har inte en chans, det är skrämmande”

I riksdagsdebatten häromdagen fick Socialdemokraterna svidande kritik från samtliga partier utom Miljöpartiet angående assistansersättningen och det har de gjort sig välförtjänt av så som S har burit sig åt mot de som verkligen är i behov av hjälp.

Läkare brukar utreda först och sedan gör man ingreppet men hos S gör man ingreppet först och utreder sedan. Det är förskräckligt hur man beter sig inom S, snacka om att bidra till ett KALLT SVERIGE.

Sedan har vi utförsäkringen av sjuka. S-väljare och S-politiker ställer inte upp för de drabbade utan blundar och försvarar sig i stället för att ge Försäkringskassan nya direktiv.

Tyvärr är det dock så att det inte spelar någon roll vilket parti som kommer till makten – alldeles oavsett så kommer de utförsäkrade att stå utan hjälp för alla partier för utom Vänsterpartiet för samma politik i den här frågan så de som utförsäkras har inte en chans, det är skrämmande.

Läkarna protesterar, anhöriga protesterar, de drabbade protesterar, facken protesterar men det verkar inte hjälpa.

Rune, Folkärna

Fangad-i-fattidom - 640x80-pixlar
Tags:

Share This Post

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.